Tantra Training ⧞ intro evening ☼

Beginnend op 01 juli 2023 14:00
ALCHEMY OF LIFE * TRANSFORMATION * EMBODIMENT
Deze introductie is voor iedereen om kennis met ons te maken en voor ons om met jou kennis te maken!


Het belichaamde pad van bevrijding en liefde.
Wil je een goed onderlegde training in tantra volgen? Wil je meer dan een keer een workshop doen?
Ben je er aan toe om tantra werkelijk te integreren EN er kennis van te hebben?
Deze training is ontworpen om je een goede fundatie te geven zowel informatief als ervarings gericht. We gaan in op de verschillende tantrische aspecten zoals:
* Levens energie
* Kundalini
* Chakra's
* Schaduwwerk
* Ademwerk
* Tantric Dance
* Tantric Touch
* Tantrische Theorie en achtergrond
* Vrije beweging (evt. geblinddoekt)
* Mannelijke en vrouwelijke energie
* Sexualiteit


Deze training bestaat uit 6 weekenden en worden gegeven in Amsterdam Oost met een vaste groep deelnemers.
Deze training biedt een veilige en stevige 'container' voor jou om tot werkelijke transformatie te komen. Om tantra een onderdeel te maken van je dagelijks leven, zodat het werkelijk in je botten verankerd word en we niet van de ene na de andere piek ervaring gaan.
Deze training heeft als intentie om jou te laten ervaren dat het leven zelf een uitnodiging is om in de spiegel te kijken, dat uitdagingen er zijn als handreikingen om jou te laten wakker worden in je ware natuur.
In tantra doen we dit niet door 'er boven' te zweven of door een spirituele bypass, maar door alles te ont-moeten wat er is, zonder oordeel.
We leren via ons lichaam dat situaties en mensen om ons heen ons uitnodigen te gaan doorvoelen. We herprogrammeren ons lijf door te laten weten dat alles gevoeld mag worden en welkom is.


In deze training leer je tantra een dagelijkse 'practice' te maken, dus we bespreken ook wat jij in het dagelijks leven kan doen om meer tot je potentie te gaan leven; wat is er nodig? Welke stappen zijn er van jou gevraagd om werkelijk te leven waarvoor je hier bent?
Wat de training anders maakt dan anderen, is dat we een zo volledig en zorgvuldig mogelijke tantra training willen bieden. Dit houdt ook in dat er theorie zal zijn en powerpoint presentaties. Hoe fijn en belangrijk het ervaren van tantra ook is, de mind is een krachtig en belangrijk onderdeel om tot volledige transformatie te komen.


Toch is het voornaamste wat we gaan leren, het vertrouwen van je lichaam. We gaan ervan uit dat je lichaam een diepe natuurlijke intelligentie heeft, die we vaak onbewust onderdrukken vanuit controle en angt.
Steeds meer laten we die remmingen los en komen we erachter dat het tijd is om werkelijk vrij te worden, om de oude beklemmingen en overtuigingen los te laten.
We 'deconditioneren', dat betekent dat we ons leeg maken van alle oude gedachtes en concepten. Pas op dat moment opent onze levensenergie/kundalini en worden we een 'kanaal.
We bewegen en ademen door oude remmingen heen en worden steeds vrijer.
We verwelkomen werkelijk alles wat we op het pad tegenkomen en brengen alles naar bewustzijn door het te uiten en erover te delen met de groep.


wat leer je tijdens deze training?
* activatie kundalini
* je chakra's bevrijden en laten stromen
* delen vanuit een authentieke plek
* authentiek bewegen/dansen
* theorie en achtergrond over tantra
* ervaring van een stevig draagveld en groep
* je sxualiteit bevrijden en verwelkomen
* alles te doorvoelen wat er is
* aanwezig zijn/ademen in het moment
* je innerlijke man en vrouw bevrijden en helen
* met levensenergie werken

SELECTIE
Rakesh&Elfriede hanteren een zorgvuldig selectie proces voor deze groep waardoor de energie van de groep veilig blijft. Stuur een whatsapp naar 0618189585 om je interesse aan te geven.

KOPPELS
Het is mogelijk om deze training als koppel te volgen en - als jullie willen - alle oefeningen samen te doen.

VEILIGE RUIMTE
In deze training is er NOOIT een 'moeten'. Wij vinden het super belangrijk dat iedereen goed naar zichzelf luistert. Op ieder moment ben je vrij om een oefening wel of niet mee te doen, of om even pauze te nemen. Wij werken nooit vanuit forceren of 'overhalen' en respecteren altijd jouw autonomie. Ook zal er in deze training geen sprake zijn van genital touch. Naaktheid (als je wil) kan wel aan de orde zijn.

RAKESH&ELFRIEDE
Rakesh heeft tantra 'in zijn bloed'. Opgegroeid in de osho commune kwam hij op vroege leeftijd hiermee in aanraking. Als jong kind was hij al bezig met de grote vragen. Geeft workshops voor meer dan 20 jaar en bezit een gedegen achtergrond en kennis over tantra. Creator van Tantric Dance, Tantra Festival Amsterdam en vele andere initiatieven. Rakesh heeft een talent voor het werken met groepen en kan met zijn recht-door-zee aanpak vol humor en lichtheid jou direct en helder confronteren.

Elfriede is zijn partner en samen vormen ze een ijzersterk duo vanuit de mannelijke en vrouwelijke aanpak. Ze hebben een eerste hands ervaring doordat ze zelf ook door vele tantrische transformaties zijn gegaan.
Elfriede heeft een achtergrond vanuit de Healing Tao. Inmiddels meer dan 10 jaar actief in het faciliteren van transformatie werk. Ze heeft een haarscherpe afstemming en invoeling naar de groep en mensen. Ze kijkt direct in jouw ziel en kan zien wat jij nodig hebt om tot werkelijke transformatie te komen. Blijf weg bij haar als je niet klaar bent om jezelf echt aan te kijken en stappen te maken. 'The sword of truth' maar ook met een heleboel speelsheid en humor!

VOORWAARDES DEELNAME
We vinden het belangrijk dat alle deelnemers met volledige commitment instappen. Omdat we niet met een grote groep zijn (max 16) is iedereen van wezenlijk belang voor het creeren van de groeps energie. Het kan zijn dat er iets geraakt word wat niet comfortabel voelt en waardoor je misschien is een oude patroon komt van niet willen komen. We willen benadrukken dat jezelf inbrengen en zijn met alles wat er is, een belangrijke basis houding is.

DATA
intro: zondag 1 juli 14-17u

30 september & 1 oktober
28&29 oktober
25&26 november
6&7 januari
3&4 februari
2&3 maart

INVESTERING
35,- introductie
2200,- gehele training
1200,- voor de eerste drie weekenden

AANMELDINGEN/MEER WETEN?
App naar 0618189585
We kijken ernaar uit!


Love,
Elfriede and Rakesh